Adagio

beskrivelse

Adagio har sin egen indgang fra Vicolo Paolini og gennem gammel port træder man ind i den dejligste stille gård, hvor historien har sat sit præg. Der er indmuret 2 etruskiske søjler og over hver søjle romerske kapitaler. Gården er ca 25 kv.meter og udstyret med parasol, bord og stol, så man kan spise og opholde sig ude. Der vil indkøbes elektrisk barbecue til gården. Fra gården adgang til soveværelse og i stueniveau lille badeværelse med toilet, bruser og håndvask. Trappe fører op til mezzanin/hems med fransk dobbeltseng og derfra yderligere en etage op til køkkenet, som har køle/fryseskab, komfur/ovn, opvaskemaskine. I forbindelse med køkken spisebord. Fra køkken udgang til trapperepos med vaskemaskine. Trappen fører ned i gården.

En bedårende lejlighed i ro midt i Lucca's centrum. Lejligheden er til 2 personer, men kan rumme 2 voksne og 1 barn/ung, men man skal være opmærksom på at mezzanin ikke er aflukket for soveværelset i stuen.

Pris euro 450 pr uge og euro 475 per uge ved 3 personer. Linned,slutrengøring, el og gas er inkl. pris. I vinterhalvåret varme efter afregning. Pris døgn euro 80 ved min. 3 døgns leje. Gratis trådløs internetadgang.

PRIS:

€ 450,00 - 2 pers.

€ 475,00 - 3 pers.

Prisen i Lucca Centro er ensartet året igennem.

 

Afstand:

Ligger i Lucca by og alt er derfor inden for rækkevidde.

Havet: 30 km

 

LUCCA Vejret