Generelle bestemmelser

Lucca Kommune har nu indført turistskat, som er afgift per person i de første 3 døgn i huse eller lejligheder beliggende inden for kommunens grænser. Afgiften vil maksimalt være euro 3 per døgn/per person, men i vores huse og lejligheder som regel mellem 1.50 og 2.00 euro per person per døgn.  Afgiften opkræves kun i højsæsonen som af kommunen er defineret som perioden fra 1.4. til 1. søndag i november. Alle under 14 år er undtaget betaling. Præcis beregning sker på vores kontor, der også afregner med kommunen.

Lejekontrakt fremsendes af Abitare i Lucca til lejer. Ved modtagelse underskrives denne og returneres. 25 % af lejesummen indbetales som reservation af den ønskede bolig. Senest 30 dage før lejemålet indbetales restbeløbet. Lejes bolig inden for 40 dage fra lejeperiodens begyndelse, betales hele lejebeløbet med kontraktens returnering. Når hele lejemålet er betalt modtages kørselsanvisning til den lejede bolig samt voucher. Vi har indgået aftale med ejerne om at evt. pool åbnes d.4.5.13 og kan lukkes 21.9.13.

Har man adgang til ”net-banking”, så er dette den billigste måde at effektuere betaling. Betalingsmåder fremgår i øvrigt af lejekontrakten.

De i prislisten angivne priser er for en periode på 1 uge, som normalt er fra lørdag til lørdag. Lejligheder i Lucca by kan dog lejes fra alle ugedage og i mindre end 1 uge, dog mindst 3 døgn. Ved ankomst vil udlejer modtage lejer imellem klokken 16 og klokken 19 og afrejse sker inden kl. 10. Ved ankomsten erlægges et depositum til udlejer, som tilbagebetales ved afrejsen med mindre det lejede er påført skader. Eventuelle tillæg til lejeprisen (varme, slutrengøring, linnedleje) fremgår af prislisten. Hvor man må have husdyr med betales dette til ejeren med euro 26 pr uge/pr dyr. For udfærdigelse af legal kontrakt opkræves en bookingafgift på euro 30.

Hvor rengøring er inkl. prisen afleveres det lejede i ordentlig stand. Ejeren kan opkærve rengøringsgebyr, hvis der er meget snavset og uryddeligt.

Ankommer man til huset senere end kl. 19 lørdage p.g.a. uforudset forsinkelse bedes man ringe til +39 0583 418 565 inden kl. 19. Ringes senere end kl. 19 kan vi ikke tage ansvar for at boligen kan tages i brug før næste dag. Er ingen at træffe så læg besked på telefonsvareren på engelsk, tysk eller italiensk. Beskeder på denne tlf-svarer vil blive aflyttet.

I nødstilfælde med megen forsinkelse/ulykke kan vi kontaktes på mobiltelefoner hvor de enkelte medarbejdere på skift har vagt. Gabriella: 335-7567040  Flavia: 335-264241  Monica: 335-7567037 Sara: 335-7567038. Kontoret på Via Catalani 128 har åbent mandag-lørdag fra 9-12.30 og 15-19.

Ved afbestilling vil Abitare i Lucca tilbageholde følgende procentdel af lejemålet:

  • 20 % ved aflysning 61 dage eller mere fra lejens begyndelse.
  • 50 % ved aflysning fra 60 – 35 dage fra lejens begyndelse.
  • 60 % ved aflysning fra 34 – 15 dage fra lejens begyndelse
  • 75 % ved aflysning fra 14 – 2 dage fra lejens begyndelse.
  • 100 % ved aflysning fra 1 – 0 dage fra lejens begyndelse.
  • Ønsker man at ændre sin husreservation fra et hus til et andet vil Abitare opkræve ny bookingfee på euro 30
  • Vi anbefaler at man tegner afbestillingsforsikring igennem sin private rejseforsikring.

Uoverensstemmelser om det det lejede skal straks videregives til udlejeren og til Abitare som har tlf-svarer som kan modtage klage, hvis personalet ikke er at træffe. Klager over det lejede skal meddeles ABITARE inden 48 timer fra ankomsten.