Bella lucca

Reservations politik

Hej. Vi er Bellalucca. Her er hvordan vi beskytter dine data og respekterer dit privatliv.

Booking / kontraktlige betingelser

Lejekontrakten er indgået af Bellalucca og Abitare som agent på vegne af og for den respektive boligudbyderes regning til de priser, der er angivet af boligudbyderen. Bookinger skal foretages skriftligt (booking/kontraktform), og kontrakten bliver kun gyldig med Bellalucca/Abitares reservationsbekræftelse.

Et reservationsgebyr på 25% af lejekontrakten skal gennemføres mindst 10 dage efter reservationen (dato for reservationsbekræftelsen). Det resterende beløb skal betales mindst 30 dage før startdatoen for den bookede lejekontrakt. I tilfælde af kortvarig reservation, 40 dage eller mindre inden opholdets begyndelse, forfalder det samlede beløb med det samme. Bookingsbekræftelsen udgør en juridisk bindende kontrakt mellem klienten og udbyderen af ​​boliger. Bellalucca/Abitare foretager denne reservation som en agent for boligudbyderen og påtager sig intet ansvar i forbindelse med reservationen. Sted for præstation og for Domstolen er boligudbyderens bopæl eller det pågældende lejede sted. Hvis kontrakten skal ændres eller annulleres på grund af større kraft eller kontraktbrud med tredjedele,

Priser og lejeperiode

Bellalucca/Abitares priser, medmindre andet er angivet, er beregnet til at være uge, normalt fra lørdag til lørdag. Det leasede objekt kan overtages på ankomstdagen mellem kl. 16 og 19 og skal efterlades på afrejsedagen mellem kl. 08.00 og 10.00. Uden for disse tider garanterer Bellalucca/Abitare ikke tilstedeværelsen af ​​en person, der er kompetent til at udlevere nøglerne og er ikke ansvarlig for yderligere gebyrer, der måtte opstå som et resultat.

Ekstra gebyrer for elektricitet, gas, vand er generelt inkluderet i lejepriserne. Omkostninger til opvarmning er ikke inkluderet. Undtagelser er angivet i prislisten eller i beskrivelsen af ​​det lejede objekt. Der er et bookinggebyr på EUR 30,00

Depositum - slutrengøring

Ved ankomst skal der betales et depositum, der varierer fra Є 200 til (500 (se prisliste / reservationsbekræftelse) til boligudbyderen eller dennes repræsentant. Ved opholdets afslutning tilbagebetales depositum under forbehold for fradrag for skader, der er foretaget på det leverede indkvartering. I tilfælde af, at stedet efterlades i en meget beskidt tilstand, har boligudbyderen ret til at bibeholde et yderligere beløb fra Є 30 til Є 50 som et bidrag til den endelige rengøring (hvis ikke inkluderet) rengøring.

Hvis depositumet ikke betales, har boligudbyderen eller hans repræsentant ret til at nægte at udlevere nøglerne. Husdyr, hvor det er tilladt, opkræves 26,00 euro pr. Kæledyr og pr. Uge skal der betales på stedet. På egenskaberne, hvor beskrivelsen viser, at husdyr er tilladt efter anmodning, Huset indrømmer KUN små kæledyr, ikke med en vægt på over 10 kg, let at håndtere og ikke mere end et. Swimmingpooler er åbne i midten og højsæsonen, før eller efter disse perioder er brugen af ​​swimmingpoolen altid på anmodning, og der skal betales et ekstra gebyr på stedet (undtagelser angivet i beskrivelsen af ​​de respektive genstande).

Antal personer

Lejligheder eller villaer kan ikke besættes af et større antal personer end det antal, der er angivet i prislisten. Ved kortvarig indkvartering af yderligere personer i det lejede feriehus, have eller inden for grundene kræves en skriftlig tilladelse fra Bellalucca/Abitare.

Ansvar

Bellalucca/Abitare er ansvarlig for at sikre ydeevnen i henhold til reglerne i kontraktforholdene. Bellalucca/Abitare fungerer som agent respekterer den sædvanlige standard og overholder de lokale vaner på bestemmelsesstedet.

Bellalucca/Abitare er ikke ansvarlig for:
- Nøjagtighed og fuldstændighed af alle angivelser og beskrivelser i kataloget, som ikke vedrører det leasede objekt, men giver information om ferieområdet. - Forestillinger af tredjedele, der kun er arrangeret af Bellalucca/Abitare.

- Ukontrollerbare begivenheder som strejke, lockout, oprør, lokale myndigheders indblanding, epidemier, krig, naturkatastrofe. - Forstyrrelse af lokal strømforsyning eller bortskaffelse af spildevand og affald (f.eks. Vand, elektricitet, anden energi) eller teknisk installation (opvarmning, elevator, aircondition, swimmingpool osv.).

- I tilfælde af, at indenlandske eller udenlandske regler begrænser eller udelukker ansvaret.

- Klienten er ansvarlig for opfyldelse af alle regler såsom pas, visa, tilpasset erklæring, fremmed valuta, sundhed. Klienten er ansvarlig for alle ulemper, der følger af, at disse regler ikke overholdes, selvom reglerne skulle ændres efter reservationen. Det er klientens pligt at samle de relevante regler.

Ændringer i priser og faciliteter

Bellalucca/Abitare forbeholder sig retten til at foretage ændringer i priser og faciliteter, der tilbydes indtil tidspunktet for bekræftelse af reservationen, især i tilfælde af fejl eller forkert udskrivning i kataloget.

Aflysninger

Hvis en afbestilling foretages efter forbehold, debiteres følgende procentdel af det samlede lejebeløb:

20% op til 61 dage før leasingperioden 50% op til 60 - 35 dage før leasingperioden 60% op til 34 - 15 dage før leasingperioden 75% op til 14 - 2 dage før leasingperioden 100% op til 1 - 0 dage før starten eller lejedagen.

I tilfælde af ændring af den reserverede bolig vil der blive opkrævet et gebyr på Є 30 .

Klager

Enhver uregelmæssighed, der opdages ved overdragelsen af ​​nøglerne eller i opholdsperioden vedrørende indkvartering, skal straks meddeles indkvarteringsudbyderen eller dennes repræsentant.
Bellalucca/Abitare skal informeres inden for 48 timer efter, at uregelmæssigheden optræder. Du kan deponere din klage når som helst, hvor vores kontor har en telefonsvarer. Bemærk, at hvis dine klager ikke er fremsat i rette tid, mister du eventuelle skader.

Ineffektivitet af nogle kontraktmæssige betingelser

Ineffektiviteten af ​​nogle kontraktmæssige betingelser indebærer ikke, at den samlede kontrakt er ugyldig. Personen, der underskriver leasingkontrakten, bekræfter at blive informeret om leasingbetingelserne og accepterer disse betingelser også på vegne af registrerede personer.

Nyttige indikationer

Bellalucca/Abitare er særlig opmærksom på at sikre absolut nøjagtighed i beskrivelsen af ​​de lejede ferieboliger, men husk, at der ikke er nogen generelle regler for standarden på møbler og indretning. Det er ikke altid muligt at finde den samme komfort som derhjemme.

I de travle sommermåneder kan det være muligt, at de lokale myndigheder er nødt til at indføre vand- og elektricitetsbegrænsninger. Sådanne hændelser bør ikke vare længe. I sådanne tilfælde afviser Bellalucca/Abitare ethvert erstatningskrav. Boligudbyderen er ansvarlig for korrekt aflevering i henhold til reglerne for det lejede feriehus. De afstande, der er nævnt i Bellalucca/Abitares katalog, er omtrentlige referencer.

For enhver kontrovers er Lucca-domstolen kompetent.

Hvordan fungere turistskat i Lucca?

Turistskat i Lucca
Lucca Kommune har nu indført turistskat, som er afgift per person i de første 3 døgn i huse eller lejligheder beliggende inden for kommunens grænser. Afgiften vil maksimalt være euro 3 per døgn/per person, men i vores huse og lejligheder som regel mellem 1.50 og 2.00 euro per person per døgn. Afgiften opkræves kun i højsæsonen som af kommunen er defineret som perioden fra 1.4. til 1. søndag i november. Alle under 14 år er undtaget betaling. Præcis beregning sker på vores kontor, der også afregner med kommunen.