Bella lucca
Grib chancen:

Reservér din lejlighed i dag!

Book nu
Book nu
Dyk ned i vores øvrige lejlighedsperler
"
Det var en stor fornøjelse at være på ferie i det oprindelige Lucca omgivet af den imponerende mur.
Hurtigt blev vi fortrolige og efter kort tid færdedes vi trygt i den ærke italienske by med de maleriske huse og pladser.
Lucca kan stærkt anbefales.
Ulf von Bülow
Besøgte 2022
Vi har flere gange lejet lejlighed i Lucca gennem Bellalucca, og vi har hver gang været meget tilfredse med deres service, og de lejligheder vi har lejet. Lucca er en skøn by, og det kan anbefales at bo inden for den store mur, der omkranser byen. Maden er vidunderlig, og tjek lige deres fantastiske sommerkoncerter.
Peter Thorlund Von Bülow
Besøgte 2022
Vores ferie i Lucca var uforglemmelig! Tak til Bellaluca for at finde den perfekte feriebolig til vores familie. Vi følte os hjemme fra første øjeblik.
Carla S.
Besøgte 2019
Hvis du vil opleve det autentiske Toscana, er Bellaluca vejen frem! De forstår virkelig, hvordan man skaber en ægte italiensk ferieoplevelse.
Sofie & Jakob
Besøgte 2020
Tak Bellaluca! Vores villa var smuk, udsigten åndeløs, og den lokale vin anbefalet af jer var prikken over i'et. Kan ikke vente med at komme tilbage!
Thomas P.
Besøgte 2021
Vi er så glade for, at vi valgte Bellaluca. Fra booking til afrejse, følte vi os i trygge hænder. Et stort tak til hele holdet!
Frederik S.
Besøgte 2019
Få en på opleveren!
Book nu